ТРАНСПОРТНИ НОВИНИ

Актуална пътна обстановка

Възстановено е движението по път lll- 5509 в участъка Сладун - Маточина Възстановено е движението по път lll- 5509 в участъка Сладун - Маточина.
До 17 ч. днес шофьорите да се движат с повишено внимание по път ІІІ-6224 Две реки-Ново Село До 17 ч. днес шофьорите...

 Възстановено е движението по път ll-55 Дрипчево –Младиново до разклона за Левка Възстановено е движение...

Резултати от търсене: 5005

 Временно е ограничено движението  в тунел „Мало Бучино“ в тръбата в посока Перник на АМ „Струма“   Временно е ограничено движението  в тунел „Мало Бучино“ в тръбата в посока Перник на АМ „Струма“  поради подмяна на осветителни тела в тунела. Трафикът се осъществява двупосочно в тръбата в посока София и е регулирано с пътни знаци..Временно е ограниче...

Възстановено е движението по АМ Марица при км 35 в посока Пловдив. Възстановено е движението по АМ Марица при км 35 в посока Пловдив.

Възстановено е движението в активната лента при км 48 на АМ "Тракия" в посока София Възстановено е движението в активната лента при км 48 на АМ "Тракия" в посока София.

 Временно е ограничено  движението по път II-13 Борован - Бяла Слатина Временно е ограничено  движението по път II-13 Борован - Бяла Слатина поради ремонтни дейности по асфалтовата настилка. Трафикът се пренасочва по обходен маршрут:  път II-15 Борован -Алтимир и път III -133 Алтимир - Бяла Слатина.​​ Движението се регулира от "Пътна поли;ция".Временно е ограничено  движението по път II-13 Борован...

Временно е ограничено движението в двете посоки по път I-4 в участъка Балканци - Железарци Временно е ограничено движението в двете посоки по път I-4 в участъка Балканци - Железарци поради ПТП.Трафикът се осъществява по обходен маршрут: Моравица - Ново Градище - Стражица и обратно.Движението се регулира от "Пътна полиция".

 Възстановено е движението на АМ "Марица" при км 88+000 в посока ГКПП "Капитан Андреево". Възстановено е движението на  АМ "Марица" при км 88+000 в посока ГКПП "Капитан Андреево".Възстановено е движението на АМ "Марица" при км 88+000 в посока ГКПП "Капитан Андреево". Възстановено е движението на  АМ "Марица" при км 88+000 в посока ГКПП "Капитан Андреево".

Ограничено е движението по път II-13 в участъка Борован – Бяла Слатина Ограничено е движението по път II-13 в участъка Борован – Бяла Слатина /от км 45 до км 57/ поради ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост по обходния маршрут: път II-15 Борован – Алтимир - път III-133 Алтимир – Бяла Слатина. Трафикът се регулира от "Пътна полиция" и с...

 Временно движението при км 14 на Северна скоростна тангента в посока Люлин се осъществява  с повишено внимание Временно движението при км 14 на Северна скоростна тангента в посока Люлин се осъществява  с повишено внимание поради свлечена земна маса на пътното платно.Временно движението при км 14 на Северна скоростна тангента в посока Люлин се осъществява  с повишено внимание Временно движението при км 14 н...

Временно е ограничено движението по път II-13 Борован - Бяла Слатина Временно е ограничено движението по път II-13 Борован - Бяла Слатина поради асфалтиране на пътната настилка. Трафикът се осъществява по обходен маршрут: път II-15 Борован - Алтимир и път III -133 Алтимир - Бяла Слатина.

Възстановено е движението по път I-3 Ботевград - Луковит в района на Румянцево Възстановено е движението по път I-3 Ботевград - Луковит в района на Румянцево.

 Възстановено е движението при км 66 на АМ "Хемус" в посока София Възстановено е движението при км 66 на АМ "Хемус" в посока София.Възстановено е движението при км 66 на АМ "Хемус" в посока София Възстановено е движението при км 66 на АМ "Хемус" в посока София.

Движението в участъка от км 46 до км 47 на АМ „Тракия“ в посока Бургас се осъществява в изпреварващата лента Движението в участъка от км 46 до км 47 на АМ „Тракия“ в посока Бургас се осъществява в изпреварващата лента поради ремонт на асфалтовата настилка. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Трафикът се регулира с пътни знаци.

Движението по път II-13 Борован – Бяла Слатина в района на Соколаре се осъществява в една лента в посока Бяла Слатина Движението по път II-13 Борован – Бяла Слатина в района на Соколаре /от км 51 до км 53/ се осъществява в една лента в посока Бяла Слатина поради ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Трафикът се регулира с пътни знаци и сигналисти.

Възстановено е движението по път III-809 в участъка на п. в. "Голямата звезда" - с.Изворово Възстановено е движението по път III-809 в участъка на п. в. "Голямата звезда" - с.Изворово.

 Временно движението по път III-666 Оризово  - Гранит в района на с. Гранит се осъществява  в една лента Временно движението по път III-666 Оризово  - Гранит в района на с. Гранит се осъществява  в една лента поради ПТП. Трафикът се регулира от "Пътна полиция".Временно движението по път III-666 Оризово  - Гранит в района на с. Гранит се осъществява  в една лента Временно движението по пъ...

Временно e ограничено движението по път I-4 Микре – Абланица в района на Голец Временно e ограничено движението по път I-4 Микре – пътен възел "Абланица" в района на Голец поради ПТП. Обходен маршрут: път III-401 Микре – Ловеч, път II-35 Ловеч – Сливек – Казачево – пътен възел "Абланица" и път I-4. Участъкът се регулира от екипи на "Пътна полиция".

Резултати от търсене: 5005

 
CargoAgent.net - БОРСА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Cargoagent.net е интернет транспортна борса, предлагаща услуги в транспорта и спедицията, за фирми от България, Балканите и цяла Европа. Нашата борса за транспорт и товари предлага решения за мениджърите на транспортни , спедиторски и търговски фирми, които им помагат да изпълняват своите задачи по-бързо, по-лесно и по-ефективно.

С помощта борса за товари и транспорт Cargoagent.net ще ви бъде по-лесно да уплътните курсовете на своите камиони или да намерите транспорт за своите товари.


Категория на фирмата: Транспортна фирма / Превозвач
Град: Добрич,
Страна:BG - БългарияКатегория на фирмата: Транспортна/Спедиторска фирма / Логистична фирма
Град: 1407 София,
Страна:BG - България


CargoAgent.NET
За контакт: България, София
Телефони: 02 492 02 55, 0888 366 366
Facebook: Cargoagent Net


Понеделник - Петък (9:00 - 18:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET