Софтуер TMS за управление на транспортни фирми:

Kонтрол и управление на камиони и товари. Работа по отдели и права за достъп до информацията. Спедиция и Cross-docking. Статуси на товари и автомобили . Интеграция с GPS система. Интелигентно фактуриране, мониторинг на плащания. Финансов отчет на компанията, на автомобил и на шофьор. Приложение за шофьори. Безплатна демо версия +359886333999


Transport – organizer.com

 ТРАНСПОРТНИ НОВИНИ

Актуална пътна обстановка

Временно е ограничено движението по път II-29 в участъка Генерал Колево – Генерал Тошево в района на Генерал Колево Временно е ограничено движението по път II-29 в участъка Генерал Колево – Генерал Тошево в района на Генерал Колево поради ПТП. Обходният маршрут е Добрич – Димитър Ганево – Методиево – Петлешково – Генерал Тошево и обратно.
Възстановено е движението по път I-2 Русе – Разград в участъка местността Дервента Възстановено е движението ...

Възстановено е движението по изпреварващата лента в тунел "Витиня" на АМ „Хемус“ в тръбата за Варна Въз...

Резултати от търсене: 4715

 Движението по път I-3 Ботевград - Плевен при Луковит е ограничено Движението по път I-3 Ботевград - Плевен при Луковит е ограничено поради ПТП. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост по следния обходен маршрут: Луковит - Тодоричене - Торос - Боаза и обратно. Трафикът в района се регулира от "Пътна полиция".

Възстановено е движението по път І-8 Пазарджик – Пловдив.

Временно движението е двупосочно в едната лента на път Е-79/I-1 Монтана - Видин в района на Димово поради аварирал тежкотоварен автомобил. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват указанията на служителите на "Пътна полиция".

Възстановено е движението при км 23 на АМ "Хемус" в посока Варна

Движението е в една лента по път III-204 Кардам - Попово поради ПТП. Трафикът се регулира от служители на “Пътна полиция”.

Възстановено е движението при км 38 на път II-19 Разлог - Банско.

Възстановено е движението по път I-3 Плевен – Бяла в участъка Горна Студена – Масларево .

Възстановено е движението при км 14 в посока София на АМ “Тракия”.

Проход Република посока Велико Търново след с. Пчелиново се осъществява в една лента поради ПТП.Временно движението по път II-55 Проход Република посока Велико Търново след с. Пчелиново се осъществява в една лента поради ПТП. Трафикът се регулира от Пътна полиция.

Временно движението при км 283 по път I-1 в посока София - Перник се осъществява с повишено внимание и в една лента поради извършване на ремонтни дейности.  Трафикът в участъка се регулира с пътни знаци. 

Възстановено е движението при км 71 по път II-86 Хвойна - Чепеларе.

Възстановено е движението по път II-19 Гоце Делчев – Банско в района на с. Места. Трафикът временно беше ограничен и пренасочен по обходен маршрут поради ПТП.Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.​

Възстановено е движението по път II-55 Гурково - Велико Търново през Прохода на Републиката в района на с. Пчелиново .

Утре от 10 ч. до 16 ч. движението в тръбата за Варна на тунел „Витиня“ на АМ „Хемус“ ще се осъществява само в изпреварващата лента поради извършване на дейности по поддържане на съоръжението.Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват стриктно пътната сигнализация.Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страни...

Временно движението от км 66 до км 67 на АМ "Тракия"  в посока Бургас се осъществява само в изпреварващата лента поради запълване дилатационна фуга на виадукт. Трафикът се регулира с пътни знаци.

Възстановено е движението при 108 на АМ "Тракия", в посока Бургас. Трафикът временно се осъществяваше в една лента поради ПТП. Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.​

Резултати от търсене: 4715

 
CargoAgent.net - БОРСА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Cargoagent.net е интернет транспортна борса, предлагаща услуги в транспорта и спедицията, за фирми от България, Балканите и цяла Европа. Нашата борса за транспорт и товари предлага решения за мениджърите на транспортни , спедиторски и търговски фирми, които им помагат да изпълняват своите задачи по-бързо, по-лесно и по-ефективно.

С помощта борса за товари и транспорт Cargoagent.net ще ви бъде по-лесно да уплътните курсовете на своите камиони или да намерите транспорт за своите товари.


Категория на фирмата: Транспортна/Спедиторска фирма / Логистична фирма
Град: 1407 София,
Страна:BG - БългарияКатегория на фирмата: Транспортна фирма / Превозвач
Град: Добрич,
Страна:BG - България


CargoAgent.NET
За контакт: България, София
Телефони: 02 492 02 55, 0888 366 366
Facebook: Cargoagent Net


Понеделник - Петък (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2015 Cargoagent.NET