Cargoagent Ltd logo


ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

Уважаеми потребители на сайта Каргоагент пожелаваме ви щастлива и успешна 2013.

Екип Каргоагент

 

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

 

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

 

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

Niste li malo zakasnili

 

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

ali vidi datum objave

 

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

Možda su mislili za kinesku ali i za to je kasno ona je bila negde u februaru

 

Re: ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

Господа от КаргОагент вземете мерки и проверяваите фирмите които се регистрират дали са с целите имена и дали въобще съществуват, тук съм от скоро но виждам фирми който са с непални имена и ако решиш да рекламираш фирмата ще ти отговори че тя дори няма регистрация в тази платформа, надявам се да вземете мерки и да почистите платформата от фирми фантоми или ще считаме че и вие сте с тях, петдесет процента са фантоми и оставаме другата половина който искаме да работим честно с вас но и вие трябва да ни помогнете да останем с вас, и искаме да работим с вас но без вашата помощ ще останете само с мошениците и повярвайте ми след като си отидем ние те също ще ви изоставят; защото ние сме тук за да работим а ако няма кой да работи и кой да лъжат те бързо ще ви изоставят, така че помислете с кой искате да сте? С тези които ще защитите и ще останат с вас или с тези който ни мамят и вие и позволявате да се регистрират с почти верни компаний който нямат нищо общо с тях!!! Но запомнете че ако ние си отидем те бързо ще ви изоставят така че помислете с нас ли сте или с тях??? Можете много лесно да ги отсеете само ги проверете в Giggle дали е пълно името и дали има такава фирма въобще, аз съм първият който ще си отиде от вашата платформа ако продължава да виждам фирми с непълни имена; да кажем скромно фантоми от който нищо няма да получиш нито ще можеш да ги осъдиш и просто или ще фалираме или просто ще отидем на други платформи и както казах като останете само с тях просто те ще се разбягат защото вече не сте им нужни, но на нас честните превозвачи ще сте ни нужни но само когато и вие се притеснявате за нас иначе го виждам така асталого лукс.....
С извинение но е самата истина......
Надявам се да достигне не само до вашите клиенти, не искам да правя анти реклама на вашата платформа, но и до вашите началници и най вече до собственици на тази компания, ще бъда с вас но и вие бъдете не с мен бъдете с нас!!!!

 


 
CargoAgent.net - БОРСА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Cargoagent.net е интернет транспортна борса, предлагаща услуги в транспорта и спедицията, за фирми от България, Балканите и цяла Европа. Нашата борса за транспорт и товари предлага решения за мениджърите на транспортни , спедиторски и търговски фирми, които им помагат да изпълняват своите задачи по-бързо, по-лесно и по-ефективно.

С помощта борса за товари и транспорт Cargoagent.net ще ви бъде по-лесно да уплътните курсовете на своите камиони или да намерите транспорт за своите товари.


Категория на фирмата: Транспортна/Спедиторска фирма / Логистична фирма
Град: 1407 София,
Страна:BG - БългарияКатегория на фирмата: Транспортна фирма / Превозвач
Град: Добрич,
Страна:BG - България


CargoAgent.NET
За контакт: България, София
Телефони: 02 492 02 55, 0888 366 366
Facebook: Cargoagent Net


Понеделник - Петък (9:00 - 18:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET