ТРАНСПОРТЕН СПРАВОЧНИК ТРАНСПОРТ, СПЕДИЦИЯ И ЛОГИСТИКА В ИТАЛИЯ

ТРАНСПОРТЕН СПРАВОЧНИК ЗА ИТАЛИЯ

В секция "Транспортeн справочник за Италия" ще намерите информация за камионите и товарите от и до Италия в транспортната борса, както и за транспортните фирми от Италия, регистрирани на сайта ни. Може да търсите транспортни, спедиторски и логистични фирми по различни критерии- транспортни, логистични, вносители, износители, търговци, превозвачи, спедитори, производители, хамалски услуги и т.н.. Ще откриете линкове към търсения на камиони и товари по различни критерии- вътрешен транспорт, международен транспорт, вид камион- брезент, контейнер, цистерна, фриго, мега и т.н..

Освен за Италия при нас ще намерите и транспортни справочници за съседните й държави. Може да разгледате транспортните справочници на Швейцария, Словения, Сан Марино, Франция, Австрия за информация за вътрешни товари в тях , камиони за международни превози от и до всяка страна, каталог на транспортните и логистични фирми за всяка от тях.

В транспортния ни справочник ще намерите информация за транспорта и логистиката в останалите държави в Европейския съюз(ЕС). Може да разгледате транспортните справочници на Франция, Великобритания, Испания, Полша, Румъния, Холандия и останалите държави членки на Европейския Съюз(ЕС) за информация за вътрешни товари в тях , камиони за международни превози от и до всяка страна, каталог на транспортните и логистични фирми за всяка от тях.

В транспортния ни справочник ще намерите информация за транспорта и логистиката в останалите държави в Южна Европа. Може да разгледате транспортните справочници на Турция, Испания, Гърция, Португалия, Сърбия, Босна и Херцеговина и останалите държави в Южна Европа за информация за вътрешни товари в тях , камиони за международни превози от и до всяка страна, каталог на транспортните и логистични фирми за всяка от тях.

В транспортния ни справочник ще намерите информация за транспорта и логистиката и за останалите държави в Европа. Може да разгледате транспортните справочници на Русия, Германия, Турция, Франция, Великобритания, Испания, Сърбия и всички останали държави в Европа за информация за вътрешни товари в тях , камиони за международни превози от и до всяка страна, каталог на транспортните и логистични фирми за всяка от тях.

С помощта на нашия "Транспортeн справочник" може да намирате свободни международни и вътрешни камиони и товари по най-бързия начин, както и транспортни фирми в различни категории в 78 държави в Европа, Азия, Африка. Може да търсите информация за транспорта и логистиката по държави, региони и градове.


Ключови думи: транспорт, спедиция и логистика Италия, транспорт, спедиция и логистика Европейски съюз(ЕС), транспорт, спедиция и логистика Южна Европа, транспорт, спедиция и логистика Европа

СВОБОДНИ КАМИОНИ ЗА МЕЖДУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ ОТ И ДО ИТАЛИЯ

Изберете списък със свободни камиони за международни превози от и до Италия по различните типове камиони.

камиони тип Брезент за международни превози от и до Италия камиони тип Мега за международни превози от и до Италия камиони тип Фургон за международни превози от и до Италия камиони тип Хладилен за международни превози от и до Италия камиони тип Полуремарке за международни превози от и до Италия камиони тип Микробус за международни превози от и до Италия камиони тип Гондола за международни превози от и до Италия камиони тип Самосвал за международни превози от и до Италия камиони тип Тандем за международни превози от и до Италия камиони тип Бордови камион за международни превози от и до Италия камиони тип Бразентов камион за международни превози от и до Италия камиони тип Платформа - Flat Rack за международни превози от и до Италия камиони тип Контейнер 20' / 40' / 45' за международни превози от и до Италия камиони тип Stackable за международни превози от и до Италия камиони тип Всякакъв вид за международни превози от и до Италия камиони тип Камион под 7.5 т за международни превози от и до Италия камиони тип 13,60 Платформа за международни превози от и до Италия камиони тип Ван за международни превози от и до Италия


камиони за международни превози от и до Италия


Ключови думи: свободни камиони от и до Италия, свободни камиони Европейски съюз(ЕС), свободни камиони Южна Европа, свободни камиони Европа

МЕЖДУНАРОДНИ ТОВАРИ ОТ И ДО ИТАЛИЯ

Изберете списък с оферти за международни товари от и до Италия по типа на търсения за превоза камион.

международни товари за камион тип Брезент от и до Италия международни товари за камион тип Мега от и до Италия международни товари за камион тип Фургон от и до Италия международни товари за камион тип Хладилен от и до Италия международни товари за камион тип Полуремарке от и до Италия международни товари за камион тип Микробус от и до Италия международни товари за камион тип Гондола от и до Италия международни товари за камион тип Самосвал от и до Италия международни товари за камион тип Тандем от и до Италия международни товари за камион тип Бордови камион от и до Италия международни товари за камион тип Бразентов камион от и до Италия международни товари за камион тип Платформа - Flat Rack от и до Италия международни товари за камион тип Контейнер 20' / 40' / 45' от и до Италия международни товари за камион тип Stackable от и до Италия международни товари за камион тип Всякакъв вид от и до Италия международни товари за камион тип Камион под 7.5 т от и до Италия международни товари за камион тип 13,60 Платформа от и до Италия международни товари за камион тип Гондола от и до Италия международни товари за камион тип Камион 12т от и до Италия международни товари за камион тип Ван от и до Италия международни товари за камион тип Гондола 10м от и до Италия


международни товари от и до Италия


Ключови думи: товари от и до Италия, товари Европейски съюз(ЕС), товари Южна Европа, товари Европа

ТРАНСПОРТНИ, СПЕДИТОРСКИ И ЛОГИСТИЧНИ ФИРМИ В ИТАЛИЯ

Изберете списък с транспортни, спедиторски и логистични фирми в Италия по категория на фирмата в каталога.


Ключови думи: транспортни, спедиторски и логистични фирми в Италия, транспортни фирми Европейски съюз(ЕС), транспортни фирми Южна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТЕН СПРАВОЧНИК ЗА ИТАЛИЯ ПО ОБЛАСТИ

Изберете транспортен справочник за определен регион в Италия, за да разгледате информация за транспорта и логистиката там.

 
CargoAgent.net - БОРСА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Cargoagent.net е интернет транспортна борса, предлагаща услуги в транспорта и спедицията, за фирми от България, Балканите и цяла Европа. Нашата борса за транспорт и товари предлага решения за мениджърите на транспортни , спедиторски и търговски фирми, които им помагат да изпълняват своите задачи по-бързо, по-лесно и по-ефективно.

С помощта борса за товари и транспорт Cargoagent.net ще ви бъде по-лесно да уплътните курсовете на своите камиони или да намерите транспорт за своите товари.


Категория на фирмата: Транспортна/Спедиторска фирма / Логистична фирма
Град: 1407 София,
Страна:BG - БългарияКатегория на фирмата: Транспортна фирма / Превозвач
Град: Добрич,
Страна:BG - България


CargoAgent.NET
За контакт: България, София
Телефони: 02 958 64 78, 0888 366 366
Facebook: Cargoagent Net


Понеделник - Петък (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2015 Cargoagent.NET