В АРХИВ ТОВАР/КАРГО ЗА МЕЖДУНАРОДЕН ПРЕВОЗ ЗА СЪРБИЯ № 49348043 Oradea, Румъния - Sabac, Сърбия

Публикувано в транспортната борса на :
Брой разглеждания: 56

Товарене от
Разтоварване в

Товарни пунктове: 1
Готов за товарене: Натоварен
Разтоварни пунктове: 1
Срок на доставка: 18.03.2017  

Лице за контакт

Категория на фирмата: Транспортна/Спедиторска фирма / Логистична фирма
Град: , Belgrade
Страна: Сърбия
Информацията за фирмите, публикували офертите, е видна само за регирстрираните потребители на транспортната борса. За да видите кой е публикувал тази оферта, влезте със своите потребителско име и парола или се регистрирайте на сайта.

Регистрирай ме!ПОТРЕБИТЕЛСКИ ВХОД

Забравили сте паролата си?   или   РЕГИСТРИРАЙ МЕ

Групажен товар:


Камион

Камион: Микробус
Дължина: 2.0m
Тегло : 0.5t
Обем: 5m³


Допълнителна информация

Вид товар: Стандартен на палети
Цена : nemamo formiramo cenu

Допълнителна информация

Roba će biti spremna u petak 10.03 u Rumuniji, Oradea ****** Radi se o gotovoj obući, težine 450kg bruto, 5m3, 86 kartonskih kutija, može se utovarati refuzno ili na 2 ili 3 palete kako vama odgovara. Ukoliko bi bilo utovareno i ocarinjeno u Rumuniji u petak, i stigne u subotu na carinu u Šabac, ne bismo imali mogućnost carinjenja isti dan, zbog plaćanja PDV-a već bi bilo ocarinjeno u ponedeljak ujutru i istovareno u Koceljevi 15220.


Валидност на офертата

Валидна до: Натоварен


Категория на офертата: Оферти за товари, Международни превози, Сухопътен транспорт

БОРСА ЗА ТОВАРИ- ОБЯВА ЗА МЕЖДУНАРОДЕН ТОВАР/КАРГО № 49348043 - ТОВАР С ТОВАРЕНЕ ОТ 410001 ORADEA, РУМЪНИЯ И РАЗТОВАРВАНЕ В 15000 SABAC, СЪРБИЯКлючови думи: товар за международен транспорт за Микробус от 410001 Oradea, товар за международен транспорт за Микробус до 15000 Sabac, товар за международен транспорт за Микробус от  , товар за международен транспорт за Микробус до  , товар за международен транспорт за Микробус от Румъния, товар за международен транспорт за Микробус от Балкански полуостров, товар за международен транспорт за Микробус от Източна Европа, товар за международен транспорт за Микробус от Европейски съюз(ЕС), товар за международен транспорт за Микробус от Европа, товар за международен транспорт за Микробус до Сърбия, товар за международен транспорт за Микробус до Балкански полуостров, товар за международен транспорт за Микробус до Източна Европа, товар за международен транспорт за Микробус до държави от бивша Югославия, товар за международен транспорт за Микробус до Южна Европа, товар за международен транспорт за Микробус до Европа, Превоз на товари - Oradea, Превоз на товари - Sabac, Превоз на товари -  , Превоз на товари -  , Превоз на товари - Румъния, Превоз на товари - Сърбия, Превоз на товари


 
CargoAgent.net - БОРСА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Cargoagent.net е интернет транспортна борса, предлагаща услуги в транспорта и спедицията, за фирми от България, Балканите и цяла Европа. Нашата борса за транспорт и товари предлага решения за мениджърите на транспортни , спедиторски и търговски фирми, които им помагат да изпълняват своите задачи по-бързо, по-лесно и по-ефективно.

С помощта борса за товари и транспорт Cargoagent.net ще ви бъде по-лесно да уплътните курсовете на своите камиони или да намерите транспорт за своите товари.


Категория на фирмата: Транспортна/Спедиторска фирма / Логистична фирма
Град: 1407 София,
Страна:BG - БългарияКатегория на фирмата: Транспортна фирма / Превозвач
Град: Добрич,
Страна:BG - България


CargoAgent.NET
За контакт: България, София
Телефони: 02 958 64 78, 0888 366 366
Facebook: Cargoagent Net


Понеделник - Петък (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2015 Cargoagent.NET