В АРХИВ ТОВАР/КАРГО ЗА МЕЖДУНАРОДЕН ПРЕВОЗ ЗА ТУРЦИЯ № 50604583 Chirchiq, Узбекистан - Istanbul, Турция

Публикувано в транспортната борса на :
Брой разглеждания: 14

Товарене от
Разтоварване в

Товарни пунктове: 1
Готов за товарене: Натоварен
Разтоварни пунктове: 1
Срок на доставка: 20.02.2018  

Лице за контакт

Категория на фирмата: Транспортна фирма / Превозвач
Град: 33060, Mersin
Страна: Турция
Информацията за фирмите, публикували офертите, е видна само за регирстрираните потребители на транспортната борса. За да видите кой е публикувал тази оферта, влезте със своите потребителско име и парола или се регистрирайте на сайта.

Регистрирай ме!ПОТРЕБИТЕЛСКИ ВХОД

Забравили сте паролата си?   или   РЕГИСТРИРАЙ МЕ

Комплектен товар !!!


Камион

Камион: Брезент
Дължина: 13.6m (комплектен превоз)
Тегло : 24.0t
Обем: -


Допълнителна информация

Вид товар: Стока в чували
Цена : -

Допълнителна информация

YÜKLEME HAZIR ÖDEME P YÜKLEMEDE TÜRKİYE HESABA KALAN % 50 BOŞALTMA CMR SİNDE BOŞALTMA YERİ İSTANBUL ANADOLU YAKASI GÜMRÜK :ERENKÖY YÜK CİNSİ GÜBRE TONAJ : 23.500 KG DOKTORU VE YANICISI YOK DOKTOR İSTENİLDİĞİ TAKTİRDE ÖDEMESİ YAPILACAKTIR. LÜTFEN NAVLUNLARINIZI BİLDİRİNİZ.


Валидност на офертата

Валидна до: Натоварен

Показване на карта

покажи карта

Категория на офертата: Оферти за товари, Международни превози, Сухопътен транспорт

БОРСА ЗА ТОВАРИ- ОБЯВА ЗА МЕЖДУНАРОДЕН ТОВАР/КАРГО № 50604583 - ТОВАР С ТОВАРЕНЕ ОТ CHIRCHIQ, УЗБЕКИСТАН И РАЗТОВАРВАНЕ В 34- ISTANBUL, ТУРЦИЯ - комплектен превозКлючови думи: товар за международен транспорт за Брезент от  , товар за международен транспорт за Брезент до  , товар за международен транспорт за Брезент от Узбекистан, товар за международен транспорт за Брезент от Южна Азия, товар за международен транспорт за Брезент от Азия, товар за международен транспорт за Брезент до Турция, товар за международен транспорт за Брезент до Балкански полуостров, товар за международен транспорт за Брезент до Близък Изток, товар за международен транспорт за Брезент до Южна Европа, товар за международен транспорт за Брезент до Югозападна Азия, товар за международен транспорт за Брезент до Европа, товар за международен транспорт за Брезент до Азия, Превоз на товари -  , Превоз на товари -  , Превоз на товари - Узбекистан, Превоз на товари - Турция, Превоз на товари


 
CargoAgent.net - БОРСА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Cargoagent.net е интернет транспортна борса, предлагаща услуги в транспорта и спедицията, за фирми от България, Балканите и цяла Европа. Нашата борса за транспорт и товари предлага решения за мениджърите на транспортни , спедиторски и търговски фирми, които им помагат да изпълняват своите задачи по-бързо, по-лесно и по-ефективно.

С помощта борса за товари и транспорт Cargoagent.net ще ви бъде по-лесно да уплътните курсовете на своите камиони или да намерите транспорт за своите товари.


Категория на фирмата: Транспортна фирма / Превозвач
Град: Добрич,
Страна:BG - БългарияКатегория на фирмата: Транспортна/Спедиторска фирма / Логистична фирма
Град: 1407 София,
Страна:BG - България


CargoAgent.NET
За контакт: България, София
Телефони: 02 958 64 78, 0888 366 366
Facebook: Cargoagent Net


Понеделник - Петък (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2015 Cargoagent.NET