В АРХИВ ТОВАР/КАРГО ЗА МЕЖДУНАРОДЕН ПРЕВОЗ ЗА УНГАРИЯ № 52331521 Shchëkino, Русия - Kecskemét, Унгария

Публикувано в транспортната борса на :
Брой разглеждания: 3

Товарене от
Разтоварване в

Товарни пунктове: 9
Готов за товарене: Натоварен
Разтоварни пунктове: 1
Срок на доставка: 31.03.2019  

Лице за контакт

Категория на фирмата: Други
Град: , Rakovica
Страна: Сърбия
Информацията за фирмите, публикували офертите, е видна само за регирстрираните потребители на транспортната борса. За да видите кой е публикувал тази оферта, влезте със своите потребителско име и парола или се регистрирайте на сайта.

Регистрирай ме!ПОТРЕБИТЕЛСКИ ВХОД

Забравили сте паролата си?   или   РЕГИСТРИРАЙ МЕ

Комплектен товар !!!


Камион

Камион: Брезент
Дължина: 13.6m (комплектен превоз)
Тегло : 20.0t
Обем: -


Допълнителна информация

Вид товар: Стандартен на палети
Цена : -

Допълнителна информация

Potrebna je ponuda za prevoz Šekino Tulska oblast - Kečkemet realizacija u aprilu Ukupno setraži oko 90 prevoza. Utovara se 4-5 kamiona dnevno. U pitanju su kamioni sa ceradom. Težina robe je do 15 tona. Carinjenje Šekino rusijia u izvozu Kečkemet Mađarska u uvozu.


Валидност на офертата

Валидна до: Натоварен


Категория на офертата: Оферти за товари, Международни превози, Сухопътен транспорт

БОРСА ЗА ТОВАРИ- ОБЯВА ЗА МЕЖДУНАРОДЕН ТОВАР/КАРГО № 52331521 - ТОВАР С ТОВАРЕНЕ ОТ 301212 SHCHËKINO, РУСИЯ И РАЗТОВАРВАНЕ В 6000 KECSKEMÉT, УНГАРИЯ - комплектен превозКлючови думи: товар за международен транспорт за Брезент от 301212 Shchëkino, товар за международен транспорт за Брезент до 6000 Kecskemét, товар за международен транспорт за Брезент от  , товар за международен транспорт за Брезент до  , товар за международен транспорт за Брезент от Русия, товар за международен транспорт за Брезент от Кавказ, товар за международен транспорт за Брезент от Северна Азия, товар за международен транспорт за Брезент от Европа, товар за международен транспорт за Брезент от Азия, товар за международен транспорт за Брезент до Унгария, товар за международен транспорт за Брезент до Източна Европа, товар за международен транспорт за Брезент до Европейски съюз(ЕС), товар за международен транспорт за Брезент до Европа, Превоз на товари - Shchëkino, Превоз на товари - Kecskemét, Превоз на товари -  , Превоз на товари -  , Превоз на товари - Русия, Превоз на товари - Унгария, Превоз на товари


 
CargoAgent.net - БОРСА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Cargoagent.net е интернет транспортна борса, предлагаща услуги в транспорта и спедицията, за фирми от България, Балканите и цяла Европа. Нашата борса за транспорт и товари предлага решения за мениджърите на транспортни , спедиторски и търговски фирми, които им помагат да изпълняват своите задачи по-бързо, по-лесно и по-ефективно.

С помощта борса за товари и транспорт Cargoagent.net ще ви бъде по-лесно да уплътните курсовете на своите камиони или да намерите транспорт за своите товари.


Категория на фирмата: Транспортна фирма / Превозвач
Град: Добрич,
Страна:BG - БългарияКатегория на фирмата: Транспортна/Спедиторска фирма / Логистична фирма
Град: 1407 София,
Страна:BG - България


CargoAgent.NET
За контакт: България, София
Телефони: 02 958 64 78, 0888 366 366
Facebook: Cargoagent Net


Понеделник - Петък (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2015 Cargoagent.NET