В АРХИВ КАМИОН/TIR ЗА МЕЖДУНАРОДЕН ПРЕВОЗ ЗА УКРАЙНА № 52490435 Antalya, Турция - Dnipropetrovsk, Украйна

Публикувано в транспортната борса на :

Товарене от
Разтоварване в

Готов за товарене: Натоварен
 

Лице за контакт

Категория на фирмата: Транспортна фирма / Превозвач
Град: 97400,
Страна: Украйна
Информацията за фирмите, публикували офертите, е видна само за регирстрираните потребители на транспортната борса. За да видите кой е публикувал тази оферта, влезте със своите потребителско име и парола или се регистрирайте на сайта.

Регистрирай ме!ПОТРЕБИТЕЛСКИ ВХОД

Забравили сте паролата си?   или   РЕГИСТРИРАЙ МЕ

Комплектен товар !!!


Детайли за камиона

Камион: Хладилен Хладилен
Дължина: 13.6m
Товароподемност: 22.0t
Обем: 86m³


Допълнителна информация

Вид товар:
Цена : -

Допълнителна информация

Güzergah Denizyolu Araç lazım olan firmalar (SIFIR BEŞYÜZ OTUZ İKİ İKİ YÜZ ON İKİ SIFIR ÜÇ SEKSEN ÜÇ) nolu telefona bilgi vermeleri rica olunur.


Валидност на офертата

Валидна до: Натоварен


Категория на офертата: Оферти за камиони, Международни превози, Сухопътен транспорт

БОРСА ЗА ТРАНСПОРТ- ОБЯВА ЗА КАМИОН/TIR ЗА МЕЖДУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ № 52490435 - СВОБОДЕН КАМИОН ЗА ТОВАРЕНЕ ОТ 07- ANTALYA, ТУРЦИЯ И РАЗТОВАРВАНЕ В 52- DNIPROPETROVSK, УКРАЙНАКлючови думи: камион Хладилен за международен превоз от  , камион Хладилен за международен превоз до  , камион Хладилен за международен превоз от Турция, камион Хладилен за международен превоз от Балкански полуостров, камион Хладилен за международен превоз от Близък Изток, камион Хладилен за международен превоз от Южна Европа, камион Хладилен за международен превоз от Югозападна Азия, камион Хладилен за международен превоз от Европа, камион Хладилен за международен превоз от Азия, камион Хладилен за международен превоз до Украйна, камион Хладилен за международен превоз до Източна Европа, камион Хладилен за международен превоз до Европа, Превоз на товари -  , Превоз на товари -  , Превоз на товари - Турция, Превоз на товари - Украйна, Превоз на товари


 
CargoAgent.net - БОРСА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Cargoagent.net е интернет транспортна борса, предлагаща услуги в транспорта и спедицията, за фирми от България, Балканите и цяла Европа. Нашата борса за транспорт и товари предлага решения за мениджърите на транспортни , спедиторски и търговски фирми, които им помагат да изпълняват своите задачи по-бързо, по-лесно и по-ефективно.

С помощта борса за товари и транспорт Cargoagent.net ще ви бъде по-лесно да уплътните курсовете на своите камиони или да намерите транспорт за своите товари.


Категория на фирмата: Транспортна/Спедиторска фирма / Логистична фирма
Град: 1407 София,
Страна:BG - БългарияКатегория на фирмата: Транспортна фирма / Превозвач
Град: Добрич,
Страна:BG - България


CargoAgent.NET
За контакт: България, София
Телефони: 02 958 64 78, 0888 366 366
Facebook: Cargoagent Net


Понеделник - Петък (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2015 Cargoagent.NET