ТРАНСПОРТНИ НОВИНИ ВСИЧКИ ПЪТИЩА СА ОБРАБОТЕНИ, МАГИСТРАЛИТЕ ФУНКЦИОНИРАТ НОРМАЛНО

ВСИЧКИ ПЪТИЩА СА ОБРАБОТЕНИ, МАГИСТРАЛИТЕ ФУНКЦИОНИРАТ НОРМАЛНО

Всички пътища са обработени, магистралите функционират нормално

 Всички пътища са обработени, магистралите функционират нормално. Това каза председателят на УС на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Дончо Атанасов. „В момента имаме ограничение за преминаване на тежкотоварно движение на МПС над 12 т само на три места - проходите Троян-Кърнаре, Превала и по пътя Батак-Доспат. Това са ограниченията по републиканската пътна мрежа“, посочи той и изтъкна, че зимното поддържане е на добро ниво. „През почивните дни имахме проблеми по снегонавявания в Североизточна България и затова предупредихме всички водачи на МПС да избягват излишните движения в този район“, обясни инж. Атанасов. „Затворихме няколко третокласни пътя, тъй като снеговалежът беше обилен, а вятърът - бурен. Много бързо се трупаха преспи. Няколко часа след като вятърът стихна, третокласните пътища, основно в Шумен, бяха отворени“, допълни той. „С неподготвени водачи на МСП имахме проблеми основно в Пампорово, в прохода Превала, с опитите на някои водачи да тренират екстремни спортове по пътищата, специално в Превала“, коментира инж. Дончо Атанасов. „Като цяло нямахме проблеми по поддържането за това проходимостта на републиканската пътна мрежа при зимни условия да бъде нормална“, заяви той.

 

 Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на ГКПП „Дунав мост“ - Русе. Това съобщиха от пресцентъ...

Температурите са в интервала от –14° до 6°. Времето над страната е с променлива облачност. Слаб до умерен ...

Температурите са в интервала от –4° до 7°. Времето над цялата страна е облачно. Това съобщиха от пресцентъ...

 Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на ГКПП „Капитан Андреево“. Това съобщиха от прес...

Всички новини »

 
CargoAgent.net - БОРСА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Cargoagent.net е интернет транспортна борса, предлагаща услуги в транспорта и спедицията, за фирми от България, Балканите и цяла Европа. Нашата борса за транспорт и товари предлага решения за мениджърите на транспортни , спедиторски и търговски фирми, които им помагат да изпълняват своите задачи по-бързо, по-лесно и по-ефективно.

С помощта борса за товари и транспорт Cargoagent.net ще ви бъде по-лесно да уплътните курсовете на своите камиони или да намерите транспорт за своите товари.

CargoAgent.NET
За контакт: България, София
Телефони: 02 958 64 78, 0888 366 366
Facebook: Cargoagent Net


Понеделник - Петък (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2015 Cargoagent.NET