ТРАНСПОРТНИ НОВИНИ НАГРАДА ЗА SCHMITZ CARGOBULL В РУСИЯ

НАГРАДА ЗА SCHMITZ CARGOBULL В РУСИЯ

Награда за schmitz cargobull в Русия

На официалната церемония по връчването на тазгодишните награди за „Най-добър търговски автомобил в Русия 2017“, която се проведе по време на изложението Comtrans 2017 в руската столица Москва, президентът на журито Александър Солнцев връчи наградата на главният изпълнителен директор на Schmitz Cargobull AG Андреас Шмиц.

Като основна заслуга за спечелването на наградата е приносът на ремаркето за увеличаване ефективността на автомобилния транспорт. Допълнителни параметри, като новаторски технически решения, намаляване на оперативните разходи и наличието на други услуги, също са изиграли важна роля при определянето на победителя, споделиха от журито при връчването на наградата.

„Русия е важен пазар, който е особено важен за нашата компания, а и лично на мен. Ето защо ние сме щастливи, че пазарът тук отново започна да расте. За нас тази награда е символ на доверието в нашите услуги и качеството на продуктите ни“, каза Андреас Шмиц.ОПУ-Благоевград: Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС: няма ограничения. ОПУ-Бургас: Временно са...

Температурите са в интервала от – 3° до 8°. Времето над страната е облачно. Слаб до умерен вятър духа в об...

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на ГКПП „Дунав мост“ - Русе. Това съобщиха от пресцентъ...

Температурите са в интервала от –14° до 6°. Времето над страната е с променлива облачност. Слаб до умерен ...

Всички новини »

 
CargoAgent.net - БОРСА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Cargoagent.net е интернет транспортна борса, предлагаща услуги в транспорта и спедицията, за фирми от България, Балканите и цяла Европа. Нашата борса за транспорт и товари предлага решения за мениджърите на транспортни , спедиторски и търговски фирми, които им помагат да изпълняват своите задачи по-бързо, по-лесно и по-ефективно.

С помощта борса за товари и транспорт Cargoagent.net ще ви бъде по-лесно да уплътните курсовете на своите камиони или да намерите транспорт за своите товари.

CargoAgent.NET
За контакт: България, София
Телефони: 02 958 64 78, 0888 366 366
Facebook: Cargoagent Net


Понеделник - Петък (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2015 Cargoagent.NET