ОФЕРТИ ЗА МЕЖДУНАРОДНИ ТОВАРИ В ТРАНСПОРТНАТА БОРСА

ТЪРСЕНЕ НА ТОВАРИ В ТРАНСПОРТНАТА БОРСА

Товарене от
Разтоварване в

Намерени товари в транспортната борса: 805721


Намерени товари в транспортната борса:   805721
Ключови думи: товар за международен транспорт от Полша, товар за международен транспорт от Гърция, товар за международен транспорт от Русия, товар за международен транспорт от Хърватска, товар за международен транспорт от Словения, товар за международен транспорт за Сърбия, товар за международен транспорт за Русия, товар за международен транспорт за Украйна, товар за международен транспорт за Франция, товар за международен транспорт за Белгия, товар за международен транспорт от  , товар за международен транспорт до  , товар за международен транспорт от Европа, товар за международен транспорт от Азия, товар за международен транспорт за Европа, товар за международен транспорт за Азия, Превоз на товари
За да увеличите шанса си за намиране на товар за вашия камион, публикувайте своята оферта за свободен камион. Всички наши потребители ще виждат, че търсите товар, и хората с подходящ товар ще се свържат с вас.

ПУБЛИКУВАЙ КАМИОН


Международни товари в транспортната борса по държави 
CargoAgent.net - БОРСА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Cargoagent.net е интернет транспортна борса, предлагаща услуги в транспорта и спедицията, за фирми от България, Балканите и цяла Европа. Нашата борса за транспорт и товари предлага решения за мениджърите на транспортни , спедиторски и търговски фирми, които им помагат да изпълняват своите задачи по-бързо, по-лесно и по-ефективно.

С помощта борса за товари и транспорт Cargoagent.net ще ви бъде по-лесно да уплътните курсовете на своите камиони или да намерите транспорт за своите товари.


Категория на фирмата: Транспортна/Спедиторска фирма / Логистична фирма
Град: 1407 София, 10- София
Страна:BG - БългарияКатегория на фирмата: Транспортна фирма / Превозвач
Град: Ivanjica, 32- Čačak
Страна:RS - Сърбия


CargoAgent.NET
За контакт: България, София
Телефони: 02 958 64 78, 0888 366 366
Facebook: Cargoagent Net


Понеделник - Петък (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2015 Cargoagent.NET


CargoAgent.Net Google+