В АРХИВ КАМИОН/TIR ЗА МЕЖДУНАРОДЕН ПРЕВОЗ ЗА АЛБАНИЯ № 49989299 Podgorica, Черна гора - , Албания

Публикувано в транспортната борса на :
Брой разглеждания: 1

Товарене от
Разтоварване в
AL

Готов за товарене: Натоварен
 

Лице за контакт

Категория на фирмата: Транспортна фирма / Превозвач
Град: , Podgorica
Страна: Черна гора
Информацията за фирмите, публикували офертите, е видна само за регирстрираните потребители на транспортната борса. За да видите кой е публикувал тази оферта, влезте със своите потребителско име и парола или се регистрирайте на сайта.

Регистрирай ме!ПОТРЕБИТЕЛСКИ ВХОД

Забравили сте паролата си?   или   РЕГИСТРИРАЙ МЕ

Комплектен товар !!!


Детайли за камиона

Камион: 13,60 Платформа
Дължина: 7.0m
Товароподемност: 6.0t
Обем: 42m³


Допълнителна информация

Вид товар:
Цена : -

Допълнителна информация


Валидност на офертата

Валидна до: Натоварен


Категория на офертата: Оферти за камиони, Международни превози, Сухопътен транспорт

БОРСА ЗА ТРАНСПОРТ- ОБЯВА ЗА КАМИОН/TIR ЗА МЕЖДУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ № 49989299 - СВОБОДЕН КАМИОН ЗА ТОВАРЕНЕ ОТ 81- PODGORICA, ЧЕРНА ГОРА И РАЗТОВАРВАНЕ В  , АЛБАНИЯКлючови думи: камион 13,60 Платформа за международен превоз от  , камион 13,60 Платформа за международен превоз от Черна гора, камион 13,60 Платформа за международен превоз от Балкански полуостров, камион 13,60 Платформа за международен превоз от Южна Европа, камион 13,60 Платформа за международен превоз от Европа, камион 13,60 Платформа за международен превоз до Албания, камион 13,60 Платформа за международен превоз до Балкански полуостров, камион 13,60 Платформа за международен превоз до Южна Европа, камион 13,60 Платформа за международен превоз до Европа, Превоз на товари -  , Превоз на товари - Черна гора, Превоз на товари - Албания, Превоз на товари


 
CargoAgent.net - БОРСА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Cargoagent.net е интернет транспортна борса, предлагаща услуги в транспорта и спедицията, за фирми от България, Балканите и цяла Европа. Нашата борса за транспорт и товари предлага решения за мениджърите на транспортни , спедиторски и търговски фирми, които им помагат да изпълняват своите задачи по-бързо, по-лесно и по-ефективно.

С помощта борса за товари и транспорт Cargoagent.net ще ви бъде по-лесно да уплътните курсовете на своите камиони или да намерите транспорт за своите товари.

CargoAgent.NET
За контакт: България, София
Телефони: 02 958 64 78, 0888 366 366
Facebook: Cargoagent Net


Понеделник - Петък (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2015 Cargoagent.NET