В АРХИВ КАМИОН/TIR ЗА МЕЖДУНАРОДЕН ПРЕВОЗ ЗА КАЗАХСТАН № 50113647 Istanbul, Турция - , Казахстан

Публикувано в транспортната борса на :

Товарене от
Разтоварване в
KZ

Готов за товарене: Натоварен
 

Лице за контакт

Категория на фирмата: Транспортна фирма / Превозвач
Град: 52300, Istanbul
Страна: Турция
Информацията за фирмите, публикували офертите, е видна само за регирстрираните потребители на транспортната борса. За да видите кой е публикувал тази оферта, влезте със своите потребителско име и парола или се регистрирайте на сайта.

Регистрирай ме!ПОТРЕБИТЕЛСКИ ВХОД

Забравили сте паролата си?   или   РЕГИСТРИРАЙ МЕ

Комплектен товар !!!


Детайли за камиона

Камион: Мега
Дължина: 13.6m
Товароподемност: 24.0t
Обем: 105m³


Допълнителна информация

Вид товар:
Цена : -

Допълнителна информация


Валидност на офертата

Валидна до: Натоварен


Категория на офертата: Оферти за камиони, Международни превози, Сухопътен транспорт

БОРСА ЗА ТРАНСПОРТ- ОБЯВА ЗА КАМИОН/TIR ЗА МЕЖДУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ № 50113647 - СВОБОДЕН КАМИОН ЗА ТОВАРЕНЕ ОТ 34- ISTANBUL, ТУРЦИЯ И РАЗТОВАРВАНЕ В  , КАЗАХСТАНКлючови думи: камион Мега за международен превоз от  , камион Мега за международен превоз от Турция, камион Мега за международен превоз от Балкански полуостров, камион Мега за международен превоз от Близък Изток, камион Мега за международен превоз от Южна Европа, камион Мега за международен превоз от Югозападна Азия, камион Мега за международен превоз от Европа, камион Мега за международен превоз от Азия, камион Мега за международен превоз до Казахстан, камион Мега за международен превоз до Южна Азия, камион Мега за международен превоз до Азия, Превоз на товари -  , Превоз на товари - Турция, Превоз на товари - Казахстан, Превоз на товари


 
CargoAgent.net - БОРСА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Cargoagent.net е интернет транспортна борса, предлагаща услуги в транспорта и спедицията, за фирми от България, Балканите и цяла Европа. Нашата борса за транспорт и товари предлага решения за мениджърите на транспортни , спедиторски и търговски фирми, които им помагат да изпълняват своите задачи по-бързо, по-лесно и по-ефективно.

С помощта борса за товари и транспорт Cargoagent.net ще ви бъде по-лесно да уплътните курсовете на своите камиони или да намерите транспорт за своите товари.

CargoAgent.NET
За контакт: България, София
Телефони: 02 958 64 78, 0888 366 366
Facebook: Cargoagent Net


Понеделник - Петък (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2015 Cargoagent.NET