В АРХИВ КАМИОН/TIR ЗА МЕЖДУНАРОДЕН ПРЕВОЗ ЗА АЛБАНИЯ № 49989151 Middelburg, Холандия - , Албания

Публикувано в транспортната борса на :
Брой разглеждания: 1

Товарене от
Разтоварване в
AL

Готов за товарене: Натоварен
 

Лице за контакт

Категория на фирмата: Други
Град: 36300, Novi Pazar
Страна: Сърбия
Информацията за фирмите, публикували офертите, е видна само за регирстрираните потребители на транспортната борса. За да видите кой е публикувал тази оферта, влезте със своите потребителско име и парола или се регистрирайте на сайта.

Регистрирай ме!ПОТРЕБИТЕЛСКИ ВХОД

Забравили сте паролата си?   или   РЕГИСТРИРАЙ МЕ

Комплектен товар !!!


Детайли за камиона

Камион: Мега
Дължина: 13.6m
Товароподемност: 24.0t
Обем: -


Допълнителна информация

Вид товар:
Цена : -

Допълнителна информация


Валидност на офертата

Валидна до: Натоварен


Категория на офертата: Оферти за камиони, Международни превози, Сухопътен транспорт

БОРСА ЗА ТРАНСПОРТ- ОБЯВА ЗА КАМИОН/TIR ЗА МЕЖДУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ № 49989151 - СВОБОДЕН КАМИОН ЗА ТОВАРЕНЕ ОТ 50- MIDDELBURG, ХОЛАНДИЯ И РАЗТОВАРВАНЕ В  , АЛБАНИЯКлючови думи: камион Мега за международен превоз от  , камион Мега за международен превоз от Холандия, камион Мега за международен превоз от Европейски съюз(ЕС), камион Мега за международен превоз от Западна Европа, камион Мега за международен превоз от Европа, камион Мега за международен превоз до Албания, камион Мега за международен превоз до Балкански полуостров, камион Мега за международен превоз до Южна Европа, камион Мега за международен превоз до Европа, Превоз на товари -  , Превоз на товари - Холандия, Превоз на товари - Албания, Превоз на товари


 
CargoAgent.net - БОРСА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Cargoagent.net е интернет транспортна борса, предлагаща услуги в транспорта и спедицията, за фирми от България, Балканите и цяла Европа. Нашата борса за транспорт и товари предлага решения за мениджърите на транспортни , спедиторски и търговски фирми, които им помагат да изпълняват своите задачи по-бързо, по-лесно и по-ефективно.

С помощта борса за товари и транспорт Cargoagent.net ще ви бъде по-лесно да уплътните курсовете на своите камиони или да намерите транспорт за своите товари.

CargoAgent.NET
За контакт: България, София
Телефони: 02 958 64 78, 0888 366 366
Facebook: Cargoagent Net


Понеделник - Петък (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2015 Cargoagent.NET