В АРХИВ КАМИОН/TIR ЗА МЕЖДУНАРОДЕН ПРЕВОЗ ЗА ЧЕХИЯ № 49989423 Veria, Гърция - , Чехия

Публикувано в транспортната борса на :

Товарене от
Разтоварване в
CZ

Готов за товарене: Натоварен
 

Лице за контакт

Категория на фирмата: Други
Град: 1480, Gevgelija
Страна: Македония
Информацията за фирмите, публикували офертите, е видна само за регирстрираните потребители на транспортната борса. За да видите кой е публикувал тази оферта, влезте със своите потребителско име и парола или се регистрирайте на сайта.

Регистрирай ме!ПОТРЕБИТЕЛСКИ ВХОД

Забравили сте паролата си?   или   РЕГИСТРИРАЙ МЕ

Комплектен товар !!!


Детайли за камиона

Камион: Хладилен Хладилен
Дължина: 13.6m
Товароподемност: 22.0t
Обем: -


Допълнителна информация

Вид товар:
Цена : -

Допълнителна информация

ima 33 paleti za razmena i termolenta


Валидност на офертата

Валидна до: Натоварен


Категория на офертата: Оферти за камиони, Международни превози, Сухопътен транспорт

БОРСА ЗА ТРАНСПОРТ- ОБЯВА ЗА КАМИОН/TIR ЗА МЕЖДУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ № 49989423 - СВОБОДЕН КАМИОН ЗА ТОВАРЕНЕ ОТ 59- VERIA, ГЪРЦИЯ И РАЗТОВАРВАНЕ В  , ЧЕХИЯКлючови думи: камион Хладилен за международен превоз от  , камион Хладилен за международен превоз от Гърция, камион Хладилен за международен превоз от Балкански полуостров, камион Хладилен за международен превоз от Европейски съюз(ЕС), камион Хладилен за международен превоз от Южна Европа, камион Хладилен за международен превоз от Европа, камион Хладилен за международен превоз до Чехия, камион Хладилен за международен превоз до Източна Европа, камион Хладилен за международен превоз до Европейски съюз(ЕС), камион Хладилен за международен превоз до Европа, Превоз на товари -  , Превоз на товари - Гърция, Превоз на товари - Чехия, Превоз на товари


 
CargoAgent.net - БОРСА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Cargoagent.net е интернет транспортна борса, предлагаща услуги в транспорта и спедицията, за фирми от България, Балканите и цяла Европа. Нашата борса за транспорт и товари предлага решения за мениджърите на транспортни , спедиторски и търговски фирми, които им помагат да изпълняват своите задачи по-бързо, по-лесно и по-ефективно.

С помощта борса за товари и транспорт Cargoagent.net ще ви бъде по-лесно да уплътните курсовете на своите камиони или да намерите транспорт за своите товари.

CargoAgent.NET
За контакт: България, София
Телефони: 02 958 64 78, 0888 366 366
Facebook: Cargoagent Net


Понеделник - Петък (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2015 Cargoagent.NET