В МОМЕНТА НЯМАТЕ ПЪЛЕН ДОСТЪП!


Ключови думи: товар за международен транспорт от Сърбия, товар за международен транспорт от Турция, товар за международен транспорт от Германия, товар за международен транспорт от Австрия, товар за международен транспорт от Хърватска, товар за международен транспорт за Сърбия, товар за международен транспорт за Турция, товар за международен транспорт за Македония, товар за международен транспорт за Полша, товар за международен транспорт за Черна гора, товар за международен транспорт от  , товар за международен транспорт до  , товар за международен транспорт от Европа, товар за международен транспорт от Азия, товар за международен транспорт за Европа, Превоз на товари
За да увеличите шанса си за намиране на товар за вашия камион, публикувайте своята оферта за свободен камион. Всички наши потребители ще виждат, че търсите товар, и хората с подходящ товар ще се свържат с вас.

ПУБЛИКУВАЙ КАМИОН

 
CargoAgent.net - БОРСА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Cargoagent.net е интернет транспортна борса, предлагаща услуги в транспорта и спедицията, за фирми от България, Балканите и цяла Европа. Нашата борса за транспорт и товари предлага решения за мениджърите на транспортни , спедиторски и търговски фирми, които им помагат да изпълняват своите задачи по-бързо, по-лесно и по-ефективно.

С помощта борса за товари и транспорт Cargoagent.net ще ви бъде по-лесно да уплътните курсовете на своите камиони или да намерите транспорт за своите товари.

CargoAgent.NET
За контакт: България, София
Телефони: 02 958 64 78, 0888 366 366
Facebook: Cargoagent Net


Понеделник - Петък (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2015 Cargoagent.NET